Paloturvallisuus

Paloturvallisuus

ALEVA, eli alkusammutus- ja evakuointikoulutus on meidän paloturvallisuuden päätuote, joka tarjoaa koulutettavalle kattavan sisällön paloturvallisuudesta teoriassa ja käytännössä. Koulutus antaa hyvät valmiudet ennakoida ja tunnistaa riskit sekä toimia oikein tulipalotilanteessa. Alkusammutusteoriaosuus toimii hyvänä orientaationa koko koulutukselle ja valmistaa koulutettavan turvallisesti käytännönharjoituksia varten, joita ovat sammutusharjoitteet erilaisilla sammutusvälineillä ja tekniikoilla.Lisäksi koulutuksessa käydään läpi yrityksen paloturvallisuusasiakirjat, turvallisuuskävely sekä asiakkaan tarpeiden mukaan kohdennettuja aiheita. Koulutus kestää 4 tuntia.

Tavoitteena on, että koulutettava ymmärtää paloturvallisuuden merkityksen henkilökohtaisella sekä yhteisöllisellä tasolla. Vain oikeaoppiset ja tehokkaat alkutoimet tulipalon sattuessa mahdollistavat rajaamaan vahinkojen laajuutta. 

Muita kurssejamme ovat alkusammutus ( AS-1 ) sekä Tulityökorttikoulutukset.

Tiedustelut

Jani Viljanen

+358 44 324 9700

Pyydä tarjous ›

 

Paloturvallisuus

Paloturvallisuuskoulutusten keskeinen tavoite on parantaa työntekijän ennakointikykyä, toimintavalmiutta ja tehokkuutta tulipalon sattuessa koko työyhteisön turvallisuus huomioiden.

Lue lisää »

Terveysturvallisuus

Käytännönläheiset ja kannustavat kurssimme parantavat työpaikan terveysturvallisuutta merkittävästi. Kurssejamme ovat Hätäensiapukurssit 4 - 8 h, EA1 ja EA2 kurssit, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää »

Henkilöturvallisuus

HAKO, eli haastavan asiakkaan kohtaaminen. Perehdytään työyhteisön stressitekijöihin ja niistä selvitytymiseen työssäjaksamisen näkökulmasta.  

Lue lisää »

Yleinen turvallisuus

Kokonaisvaltainen palvelumme täydentyy turvakorttikoulutuksilla sekä turvallisuutta parantavilla välineillä ja laitteilla.  

Lue lisää »

Yritys

Ea - Technica Oy parantaa työpaikkojen turvallisuutta kokonaisvaltaisesti tavaramerkityllä konseptilla. Turvallinen Talo® on moderni ja ainutlaatuinen konsepti turvallisuuden ylläpitämiseksi ja sen parantamiseksi henkilökohtaisella sekä yhteisötasolla.

Lue lisää »

Turvallinen Talo®

Konsepti ylläpitää ja parantaa yritysten turvallisuutta kokonaisvaltaisesti käytännönläheisten ja laadukkaiden koulutusten sekä turvallisuutta ylläpitävien ja sitä parantavien laitteiden turvin. 

Lue lisää »

Tuotemyynti

Secur esCAPe - Palopakomaski
Zoll AED Plus - defibrillaattorit

Prestan - elvytysharjoitusnuket
Cederroth - ensiapuvälineet
Nonin - happisaturaatiomittarit
Stat Pacs - ensihoitoreput ja tarvikkeet

Tutustu tästä »

Yhteystiedot

EA-TECHNICA OY

Y-tunnus 2794669 - 9

Jani Viljanen

+358 44 324 9700