Yritys

Yritys

 

Tarjoamme turvallisempaa arkea


Tarjoamme kaikille mahdollisuuden turvallisempaan arkeen. Yritys on parantanut jo yli sadan työpaikan turvallisuutta 7 vuoden ajan. Meidän persoonallinen ja moderni lähestymiskulma kokonaisvaltaista turvallisuutta kohtaan on herättänyt kiinnostusta ja ajatuksia laajasti eri toimialoilla. Olemme auttaneet asiakkaitamme näkemään turvallisuuden uudessa valossa kokonaisvaltaisena ilmiönä, nostaen esiin yksilön henkilökohtaisten vahvuuksien ja taitojen tärkeyttä.

 Toteutamme turvallisempaa arkea


Koulutuksemme ovat erittäin käytännönläheisiä ja tehokkaaseen toimintaan tukevia ja loogiseen ajatteluun perustuvia kokonaisuuksia. Haluamme helpottaa asiakasta tarjoamalla kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti kaikki turvallisuuskoulutukset. Turvallinen Talo® on kustannustehokas konsepti, joka on tarkoitettu ihmiseltä ihmiselle.  

Se sisältää neljä turvallisuusosiota, joita ovat terveys-, palo-, henkilö- sekä yleinen turvallisuus. Kouluttajamme ovat koulutusalansa ammattilaisia. Kokonaisvaltaisuuden kattamiseksi tarjoamme asiakkaille myös mahdollisuuden hankkia kauttamme laadukkaita turvallisuutta ylläpitäviä ja sitä parantavia välineitä, kuten muun muassa palopakohuput ja -maskit, defibrillaattorit, ensiapuvälineet. 

 
 
 
 
 

Yritys

Ea - Technica Oy parantaa työpaikkojen turvallisuutta kokonaisvaltaisesti tavaramerkityllä konseptilla. Turvallinen Talo® on moderni ja ainutlaatuinen konsepti turvallisuuden ylläpitämiseksi ja sen parantamiseksi henkilökohtaisella sekä yhteisötasolla.

Lue lisää »

Turvallinen Talo®

Konsepti ylläpitää ja parantaa yritysten turvallisuutta kokonaisvaltaisesti käytännönläheisten ja laadukkaiden koulutusten sekä turvallisuutta ylläpitävien ja sitä parantavien laitteiden turvin. 

Lue lisää »

Tuotemyynti

Secur esCAPe - Palopakomaski
Zoll AED Plus - defibrillaattorit

Prestan - elvytysharjoitusnuket
Cederroth - ensiapuvälineet
Nonin - happisaturaatiomittarit
Stat Pacs - ensihoitoreput ja tarvikkeet

Tutustu tästä »

Yhteystiedot

EA-TECHNICA OY

Y-tunnus 2794669 - 9

Jani Viljanen

+358 44 324 9700