Turvallinen Talo

Turvallinen talo

 

Millä turvallisuustasolla haluat yrityksesi olevan?

 

Turvallinen Talo® on moderni, ainutlaatuinen ja kustannustehokas tavaramerkkisuojattu konsepti. Se tarkastelee ja parantaa työpaikkojen turvallisuutta kokonaisvaltaisesti tarjoten käytännönläheisiä turvallisuuskoulutuksia sekä laadukkaita turvallisuutta ylläpitäviä ja parantavia laitteita. 

Modernin ajattelun perustana on yksilön henkilökohtainen turvallisuus, mikä vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko yhteisön turvallisuuteen. Laadukkaiden koulutusten tuoma taito riskien tunnistamiseen, ennakointiin sekä tehokkaaseen toimintaan takaa autettaville paremmat selviytymismahdollisuudet, kun auttaja on osaava ja toimintakykyinen.

Tiedustelut

Jani Viljanen

+358 44 324 9700

Pyydä tarjous ›

 

Paloturvallisuus

Paloturvallisuuskoulutusten keskeinen tavoite on parantaa työntekijän ennakointikykyä, toimintavalmiutta ja tehokkuutta tulipalon sattuessa koko työyhteisön turvallisuus huomioiden.

Lue lisää »

Terveysturvallisuus

Käytännönläheiset ja kannustavat kurssimme parantavat työpaikan terveysturvallisuutta merkittävästi. Kurssejamme ovat Hätäensiapukurssit 4 - 8 h, EA1 ja EA2 kurssit, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää »

Henkilöturvallisuus

HAKO, eli haastavan asiakkaan kohtaaminen. Perehdytään työyhteisön stressitekijöihin ja niistä selvitytymiseen työssäjaksamisen näkökulmasta.  

Lue lisää »

Yleinen turvallisuus

Kokonaisvaltainen palvelumme täydentyy turvakorttikoulutuksilla sekä turvallisuutta parantavilla välineillä ja laitteilla.  

Lue lisää »

Yritys

Ea - Technica Oy parantaa työpaikkojen turvallisuutta kokonaisvaltaisesti tavaramerkityllä konseptilla. Turvallinen Talo® on moderni ja ainutlaatuinen konsepti turvallisuuden ylläpitämiseksi ja sen parantamiseksi henkilökohtaisella sekä yhteisötasolla.

Lue lisää »

Turvallinen Talo®

Konsepti ylläpitää ja parantaa yritysten turvallisuutta kokonaisvaltaisesti käytännönläheisten ja laadukkaiden koulutusten sekä turvallisuutta ylläpitävien ja sitä parantavien laitteiden turvin. 

Lue lisää »

Tuotemyynti

Secur esCAPe - Palopakomaski
Zoll AED Plus - defibrillaattorit

Prestan - elvytysharjoitusnuket
Cederroth - ensiapuvälineet
Nonin - happisaturaatiomittarit
Stat Pacs - ensihoitoreput ja tarvikkeet

Tutustu tästä »

Yhteystiedot

EA-TECHNICA OY

Y-tunnus 2794669 - 9

Jani Viljanen

+358 44 324 9700