Uudet suomalaiset turvallisuusinnovaatiot

Paloturvallinen suojapussi, Fire Pocket


Litiumakut ovat tärkeä osa nykyarkea, mutta ne ovat myös merkittävä tulipaloriski jo nyt. Niitä on lähes kaikissa laitteissa, jotka toimivat ilman virtajohtoa. Yleisimpiä litium akun sisältäviä laitteita ovat muun muassa älylaitteet, varavirtalähteet sekä kannettavat tietokoneet.

Fire Pocket

Lähes viikottain luemme medioista viallisen litiumakun aiheuttamista tulipaloista, savuhaitoista ja jopa kuolemaan johtaneena tapahtumana. Litium akun palaessa syntyy kuusi kertaa enemmän hiilimonoksidia, kuin muussa tulipalossa. Litiumakkupalon lämpökarkaaminen on kontrolloimatonta palavan nesteen suihkua. Tällaisen palon sammuttaminen on vaikeaa ilman oikeanlaista sammutinta tai menetelmää.

Kehitimme Fire Pocket tuoteperheen litiumakkuja sisältäville laitteille. Tuotteemme vähentää merkittävästi riskiä älylaitteen aiheuttamalle mahdolliselle vaaratilanteelle. Materiaalina on metallipinnoitettu Para-Aramid kangas ts. Kevlar, joka kestää erittäin hyvin kuumuutta. Samaa materiaalia käytetään palomiesten sammutusasuissa. Lisäksi vetoketjut sekä ompeleet ovat myös palonkestäviä. Mikäli litiumakku syttyy tai alkaa savuttamaan, tällöin tulipalo, savu sekä kuumuus jää pussin sisälle ominaisuuksiensa sekä tiiveytensä ansiosta. Pussin ulkopinta lämpenee, mutta ei aiheuta riskiä ympäristön syttymiselle tai altistumista myrkylliselle savulle. Tuote on IPR-suojattu.

Fire Pocket kaikki koot

Tiedustelut

Jani Viljanen

+358 44 324 9700

myynti@eatechnica.fi

 

Pyydä tarjous ›

Yritys

Ea - Technica Oy parantaa työpaikkojen turvallisuutta kokonaisvaltaisesti tavaramerkityllä konseptilla. Turvallinen Talo® on moderni ja ainutlaatuinen konsepti turvallisuuden ylläpitämiseksi ja sen parantamiseksi henkilökohtaisella sekä yhteisötasolla.

Lue lisää »

Turvallinen Talo®

Konsepti ylläpitää ja parantaa yritysten turvallisuutta kokonaisvaltaisesti käytännönläheisten ja laadukkaiden koulutusten sekä turvallisuutta ylläpitävien ja sitä parantavien laitteiden turvin. 

Lue lisää »

Tuotemyynti

Secur esCAPe - Palopakomaski
Zoll AED Plus - defibrillaattorit

Prestan - elvytysharjoitusnuket
Cederroth - ensiapuvälineet
Nonin - happisaturaatiomittarit
Stat Pacs - ensihoitoreput ja tarvikkeet

Tutustu tästä »

Yhteystiedot

EA-TECHNICA OY

Y-tunnus 2794669 - 9

Jani Viljanen

+358 44 324 9700