Yleinen turvallisuus

Yleinen turvallisuus

 

Tämän osion tarkoituksena on täydentää kokonaisesti palveleva konsepti turvallisuutta parantavilla laitteilla sekä koulutuksilla. Laitteet antavat konkreettisen turvan ja mahdollisuuden tehokkaampaan toimintaan, mutta myös erittäin olennainen osa on laitteiden käyttökoulutukset. Tämä varmistaa sen, että laitteet tulevat tutuksi ja koulutettava osaa käyttää laitetta oikein ja turvallisesti tilanteen sattuessa.

Meidän moderni kokonaisvaltainen turvallisuusajattelu ja vastuuperiaatteet varmistavat koulutettavalle/ asiakkaalle turvallisemman työpaikan  käytännönläheisten ja yksilöohjaavien koulutusten ansiosta. Palopakohuppujen ja -maskien sekä defibrillaattoreiden käyttökoulutukset ovat erittäin olennaisia paremman turvallisuuden ja tehokkaamman toiminnan takaamiseksi. 

Turvakorttikoulutukset ovat osa meidän koulutustarjontaa. Sosiaali- ja terveyesalan turvakorttikoulus sekä toimisto- ja virastotyön turvallisuuskoulutus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Tiedustelut

Jani Viljanen

+358 44 324 9700

Pyydä tarjous ›

 

Paloturvallisuus

Paloturvallisuuskoulutusten keskeinen tavoite on parantaa työntekijän ennakointikykyä, toimintavalmiutta ja tehokkuutta tulipalon sattuessa koko työyhteisön turvallisuus huomioiden.

Lue lisää »

Terveysturvallisuus

Käytännönläheiset ja kannustavat kurssimme parantavat työpaikan terveysturvallisuutta merkittävästi. Kurssejamme ovat Hätäensiapukurssit 4 - 8 h, EA1 ja EA2 kurssit, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää »

Henkilöturvallisuus

HAKO, eli haastavan asiakkaan kohtaaminen. Perehdytään työyhteisön stressitekijöihin ja niistä selvitytymiseen työssäjaksamisen näkökulmasta.  

Lue lisää »

Yleinen turvallisuus

Kokonaisvaltainen palvelumme täydentyy turvakorttikoulutuksilla sekä turvallisuutta parantavilla välineillä ja laitteilla.  

Lue lisää »

Yritys

Ea - Technica Oy parantaa työpaikkojen turvallisuutta kokonaisvaltaisesti tavaramerkityllä konseptilla. Turvallinen Talo® on moderni ja ainutlaatuinen konsepti turvallisuuden ylläpitämiseksi ja sen parantamiseksi henkilökohtaisella sekä yhteisötasolla.

Lue lisää »

Turvallinen Talo®

Konsepti ylläpitää ja parantaa yritysten turvallisuutta kokonaisvaltaisesti käytännönläheisten ja laadukkaiden koulutusten sekä turvallisuutta ylläpitävien ja sitä parantavien laitteiden turvin. 

Lue lisää »

Tuotemyynti

Secur esCAPe - Palopakomaski
Zoll AED Plus - defibrillaattorit

Prestan - elvytysharjoitusnuket
Cederroth - ensiapuvälineet
Nonin - happisaturaatiomittarit
Stat Pacs - ensihoitoreput ja tarvikkeet

Tutustu tästä »

Yhteystiedot

EA-TECHNICA OY

Y-tunnus 2794669 - 9

Jani Viljanen

+358 44 324 9700